Activiteiten

HHC Klaverblad toernooi

Zoals ieder jaar organiseert Volleybalvereniging Klaverblad/HHC, in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen, het meerdaags volleybalfestijn op sportpark “de Molenhoek” te Heythuysen, voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België.

We hebben al enigszins mogen proeven aan de lente temperaturen dit jaar, dus misschien begon het al wat te kriebelen. Lekker buiten actief/sportief bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje, samen met vrienden, familie en/of collega’s. Heerlijk!

Zowel op de vrijdag als op de zaterdag zal er als vanouds een spetterende feestavond georganiseerd worden. Op vrijdag is het feest toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder. Op Zaterdag is het feest toegankelijk voor gasten van 18 jaar en ouder. Op beide dagen geldt dat de organisatie kan vragen naar je legitimatiebewijs. Voor mensen onder de 18 jaar geldt dat alcoholgebruik niet is toegestaan. Zie voor meer info ook de website van NIX18.

Niveaus

Wat betreft inschrijfniveaus hebben we jullie het volgende te bieden:

Prestatie voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kort geleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

Recreatief Hoog voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team. Maximaal 2 competitiespelers.

Recreatief Laag voor Heren, Dames of Mix

Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

Camping

Uiteraard is de camping ook weer open om te kamperen voor teams die dit willen; check hiervoor ook goed de site voor de nodige (nieuwe) regels hieromtrent.

Kampeergeld bedraagt 7.50 euro p.p. Ook dient er voor aanvang 100 euro borg geleverd te worden. Borg dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Wil je al inschrijven? Dat kan!

Door HIER TE KLIKKEN.

Inschrijfkosten voor een dagje volleyballen bedraagt 35 euro per team. Voor zowel zaterdag als zondag volleyballen is het totaalbedrag 60 euro.

LET OP:

  • Contant betalen voor inschrijvingen is niet mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden middels een toegestuurde mail, indien aangemeld.

  • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd.

  • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

Namens de toernooiorganisatie hopelijk tot ziens op 17, 18 en 19 juni 2022!

Jeugdkamp

Beste Jeugdleden/ ouders, verzorgers,

 

Helaas hebben we de laatste 2 jaar geen jeugdkamp meer kunnen organiseren i.v.m Corona. Dit jaar zijn er weer mogelijkheden maar een volledig kamp organiseren is momenteel niet haalbaar. Daarom zijn we heel blij dat er een groep vrijwilligers zich hebben samengepakt en een super gezellige KLAVERBLAD HHC KAMPDAG zijn gaan organiseren.

 

Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei op onze BSL beach locatie. Het is een dagprogramma van 09.00-22.00 uur maar je mag je ook voor een dagdeel opgeven.

 

Het wordt een super leuke dag met o.a gave spelen, een volledig verzorgde lunch en bbq en een afsluitend avondspel!

 

Alle HHC jeugdleden (t.m 18 jaar) mogen deelnemen en als je het leuk vind mag je ook een vriend/vriendin meenemen. We vragen voor deze geheel verzorgde dag een kleine eigen bijdrage van € 5.00 per persoon.

 

Wil jij deze dag ook niet missen??????

 

Geef je dan snel op via onderstaande link:

Klik hier voor opgave

Heb je nog vragen? Mail dan naar ingrid_spijker@kpnmail.nl

 

Links

→ Opgave

Oud papier ophalen

Voor alle senioren teams  wordt een levering verwacht omtrent het oud-papier.
Via de onderstaande button is het oud-papier schema te downloaden:

​Schema 2022

Tips voor het ophalen van oud-papier:

Hou het weerbericht in de gaten...

...weer of geen weer. Oud-papier gaat door!

Nieuwjaarstoernooi

Op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar (eerste trainingsavond) organiseert HHC het jaarlijkste nieuwjaarstoernooi. Dit vindt plaats in de sporthal in Horn en is voor alle jeugd-,senioren- en recreantenteams. Dus iedereen is welkom! De gemaakte teams die dag bestaan dan ook uit spelers van alle teams. Het wordt dus echt een gezellige mix van iedereen! We hopen natuurlijk dat we deze traditie kunnen voortzetten met zijn allen, zodat we het jaar met zijn allen goed kunnen starten en samen een sportieve, gezellige avond kunnen hebben.

Paasactie

Voor de meeste HHC'ers wel een bekend concept: de paasactie! Vlak voor pasen vindt ieder jaar de paasactie plaats, de eerste inzamelingsactie van het nieuwe jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, chocolade paaseitjes aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Slotfeest

Het slotfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het slotfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van het seizoen. Tijdens het feest worden de kampioenen van dat jaar gehuldigd (jeugd, senioren en recreanten) en vieren we dat goed met zijn allen. Zo sluiten wel het seizoen gezamenlijk met een knalfeest af!